Farger

 

Å samle på Sveitserkniver er interessant, om man ser litt tilbake i historien så ser man hvor dyrt og vanskelig det var å lage nye farger.

På 1980s tallet ser man dette, idag er mulighetene mye større. Bare se på hva Victorinox har gjort med Classic modeller f.eks. I historien var farger en stor del av en ny satsing fra begge fabrikkene. Det er litt viktig for meg at man har ett stort utvalg av farger og motiver, dette gir kun gode signaler.

Om man i historien ser tilbake i på farger for mote og alle problemene dette skapte da, så må tiden idag være himmelen. Nå kan man skape nye design og farger når man vil.

For samlere: fra min research så har Sveitserkniven blitt perfeksjonert, også produksjons messig. Istedet så tenker man på farger og motiver på de perfeksjonerte knivene, dette ser man tydelig nå. Det er ikke bare moter og interesser men kunst og kultur. Dette betyr at en Sveitserkniv nå kan lages ikke bare med de funksjoner som trengs men også en kniv som man kan identifisere seg med fullstendig. Man kan inkorporere en sveitserkniv med større betydning. Man må heller ikke glemme hvordan ideer har en betydning for Victorinox. Dette har de brukt i lang tid. Moderne produksjonsmetoder gir muligheter for produkter for en gunstig pris også.

Farger oppdatering

Kjøpte en Wenger S557 med vanlige røde skjefteplater og byttet dem ut med disse blå. Jeg synes det ser bra ut. Det går greit å bytte selv men det er ikke like enkelt med evolution. Synes den ble pen.

 

To andre Wengere om jeg har vist på siden min med bytta skjefteplater. Det livner opp synes jeg!

farger oppdatering

De aller fleste forbinder lommeknivene fra Sveits med rød farge. Om du søker på internett så vil du se at det brukes mange farger på dem. Dette synes jeg er bra.

oppdatering

 

Satt på gule skjefteplater på en Classic 07. Jeg er meget fornøyd med resultatet og den gule fargen er frisk og fin.

Mer oppdatering

 

Det er mange farger som passer på en Wenger SAK. Det ser virkelig delikat ut med litt farger.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 20:00

Hi, maybe you can find one on online actions or ask big sellers on ebay and so on BR

...
28.04 | 06:25

Hello!

You still have Wenger Ranger 51, I am looking for one.

Bye, Janez

...
19.04 | 08:35

Hi, thank you very much for message and info. Sounds like an interesting one you have there. Please send pictures TrondSAK@SAKhome.com will try to date it. BR

...
19.04 | 04:24

I have a victoria officer suisse.. But dont know what date.. Also the white tabs that are on the side of every knife almost like a toothpick..

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE