dingser med LED

 

Beklager at jeg måtte legge inn denne siden på nytt men her er den iallfall.

Fikk tak i denne i dag på Clas Ohlson og det er en artig dings med lys for de små ting. Den har faktisk mulighet for både touch eller konstant modus. Knappen er grønn/gul mens lyset er oransje rødt. Denne kan festes til glidelås på jakken for eksempel og mange andre ting og hundeben formen med materialet er slik at den distribuerer lyset i formen og omkring. Den samme formen brukes til feste når man bruker glidelåsen. Må le litt for når man holder lyset i mørket så lyser den som nærmest den type hundeben man ser i tegneserier osv. Eller formen kan minne om andre ting.

På det ene bildet så ser du at fargen på formen ser hvitt ut på kamera bildet, den lyser faktisk oransje rødt som du ser på veggen omkring. Måtte benytte ett triks!

Jeg skulle ønske at knappen hadde vært mer reflekterende men siden det er en konstant modus så er denne en grei sak for sikkerhet. Kunne også ønske at hundeben formen om man kan kalle den slik kunne vært laget av et materiale som kan samle lys og utstråle når LED er av. All av «stayglow» typen.

2stk CR 1220 batterier følger med og det er enkelt å bytte batterier. Jeg vil tro at denne kun tåler litt regn og det er mulig å lage slike forseglet eller for å kunne tåle vann. Prisen er lav og den vil kunne fungere for de små ting.

Det er en artig dings som enkelt kan festes på jakken eller festes på et sted som kan være fint for sikkerhet. Det er utrolig hvordan et så lite lys kan bli sett i mørket. Lokket for batteriene er festet med to små skruer og man må være forsiktig og ikke skru skruene delvis gjennom lokket. God humoristisk dings synes jeg. Klipsen er solid nok også.

Info oppdatering

På bildet så ser du litt informasjoner.

Lokk oppdatering

 

Lokket bak er festet med to skruer som er litt forsenket. På slike så må man ikke fortsette å skru etter man kjenner grei motstand for da vil du skru dem gjennom helt eller delvis igjennom slik at lokket ikke vil holdes på plass og det vil være åpning. Plast materialet er relativt mykt og man vil enkelt kunne ødelegge.

vann oppdatering

Er du uheldig og får vann inn i konstruksjonen så kan du miste lyset. Ta ut batteriene og husk med Litium batterier hvordan de skal kastes eller sorteres riktig. La alt ligge åpent å tørke godt. Når alt er tørt så kan du sette inn nye batterier og så kan det da fungere igjen. For 29kr så får man mye moro ut av denne dingsen. Vil ikke prøve å dyppe min under vann for jeg ser med det blåtte øye at den ikke tåler mer enn lett fuktighet/regn om man er heldig. Jeg angrer ikke på denne for den gir LED glede Kul

Det er kun en liten LED diode i denne så man får ikke mye lumens eller lysstyrke. Med lyset vil bli godt sett på veien! Med å bruke plast/gummi materiale til å distribuere lyset så blir det jo da selvsagt da dempet.

Lokk oppdatering

 

På bildet ovenfor ser du hvordan batterier og lokk er. Ville ikke skru skruene noe dypere enn hva som er på bildet. Grei motstand er ok for uansett så er ikke lokket helt forsenket og det vil være en åpning uansett for lokket vil tydeligvis ikke være fullstending forsenket. Det er enkelt å bytte batterier.

 

 

På bildet ovenfor ser du "åpen konstruksjon" med design. Det er en enkel og grei konstruksjon og en liten detalj er at nederste del av lokket ligger mot gummi formen og gir en viss forsegling men ikke tilstrekkelig. Når konstruksjonen er lukket med batterier i så vil bevegelse på knapp for bryter bevege litt på lokket også. Jeg savner tette konstruksjoner på dingser! Men for all del denne var artig! Knapp design er heller ikke tett.

 

Det er rimelig god relasjon mellom press som lokk gir og det er viktig at skruene er stramme nok for å gi mest mulig tett sammensetting for korrekt funksjon av batterier og lys funksjon.

 

bære oppdatering

 

På bildet ovenfor ser du hvordan den kan bæres. Ikke alle jakker er like greie for dingsen men det funker greit. At den henger litt under hodet foran gir kanskje en liten beskyttelse mot vann. Det er viktig at den er så lett for ellers vil den kunne senke glidelåsen.  Denne er nærmest vektløs.

For sikkerhet i mørket så må man tenke på å feste den slik at den kan bli sett foran og bak. kanskje ikke like enkelt men på siden og ut mot trafikken er en mulighet. Jeg nevner en gang til at man må tenke litt mer på vanntette konstruksjoner. Man vil sikkert også kunne oppleve at dingser lyser selv om det kommer vann inn. Uansett er dette ikke bra for den. Min er klar til brukKul

Konklusjon oppdatering

 

Jeg liker denne og slike eller lignende kan brukes til å festes på gjenstander og ting i på modus. Disse pleier å lyse lenge for dioden trekker lite. Om du er på tur og har mistet en ting så vil du finne den i mørket også. Lykke til!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.07 | 14:01

Thank you very much, i agree Best Regards

...
10.07 | 12:35

My kommentar this sak is a good sak

...
02.06 | 15:01

Hi, thank you very much for question. During the last decade of Wenger history you find with or without patent stamp. Quality the same. BR Trond

...
02.06 | 02:19

Hello. I have just bought a blue viking Wenger knife. But took my attention does doesn't take the PATENT sign in the open botlle tool. Is that possible? Thanks

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE