SpotLit

Her er et LED produkt som jeg synes representerer hva det hele handler om. Enkel, grei og solid.

NiteIze har produkter som har god kvalitet til en grei pris, denne kosta meg 98Kr og du kan sikkert finne den litt rimeligere rundt omkring. Men dette er nok en pris man må legge seg på for å få et sikkert produkt. Denne tåler mye regn og vær som igjen er meget viktig for sikkerheten. Karabiner krok typen er solid og kan tåle den belastningen som bruk gir. Jeg synes karabin kroken kunne vært rundet litt bedre av i noen av kantene. Det er artig at kroken er integrert i konstruksjonen! Gummi eller det gjennomsiktige materialet som distribuerer lyset fra dioden er som en forsegling mot vann samtidig. Den fungerer også som beskyttelse sammen med konstruksjonen rundt og inni for støt og bryter er beskyttet under forseglingen. Det er enkelt å bytte batterier som varer fra 20-25 timer avhengig av modus. Det er en artig krets som gir fast lys eller blinkende. Det er en hovedside for lyse men den lyser egentlig litt i alle retninger som er viktig. Når man trykker ned mot bryter symbolet så hører man en klikke lyd som gir fast lys, trykker man en gang til med engang så blinker den. Om du trykker en førstegang og venter noen sekunder så vil den slå seg av uten å gå til blinkende modus.

Det er veldig artig med materialet som er brukt i forseglingen fordi den distribuerer lyset og man kan vel også si at på grunn av dette materialet så vil lyset på en måte være litt fanget. Denne har hvitt lys men de er i flere farger også.

SpotLit er navnet på denne konstruksjonen og en av de bedre jeg har sett i alle fall i første overblikk.

Denne gir faktisk fra seg et godt lys som er nok for å bli sett. Det er for meg hoved poenget med denne og man vil da litt avhengig av hvordan og hvor den er festet lyse i alle retninger.

Små lys som dette kan være glimrende til å feste på dyr for sikkerhet. De er glimrende til å feste på gjenstander i på modus slik at man kan finne den igjen uten å lete seg sprø. De er glimrende for å bruke som en markør for å lede i en retning eller annet. Det er egentlig bare fantasien som stopper bruken a LED. Vekten er rundt 16-17 gram som er lett nok for mange ting.

Inni emballasjen så ligger videre informasjoner som viser hvordan du bytter batterier og hvilken type man skal bruke.

Kanskje det kunne vært satt på reflekterende steder på konstruksjonen slik at om man ikke har den på så vil en ekstern lyskilde mot deg markere deg likevel. Det er alltid smart med refleks også. Fordelen med lys er at man ikke er avhengig av en ekstern lyskilde mot deg.

Oppdatering

LED lys produkter og Sveitserkniver går hånd i hånd og grunnen til dette er sikkerhet. Med små lys så kan man om du gjør reparasjoner legge lyskilden i nærheten av der du arbeider. Med andre ord du kan legge den rett ved siden av et punkt du skal justere eller skru. Det er ofte vanskelig å bruke en hånd til å lyse og den andre til å reparere med.

Oppdatering

 

SpotLit fungerer meget godt som leselys og man kan bruke kroken til å holde i eller henge et sted. Det er enkelt å dra av baklokket å bytte batteriene. Jeg kan se på forseglingen som gjør at denne er vær bestandig at denne er gjennomtenkt. Kretsen ser meget bra ut også. Denne lyskilden er artig designet og vanskelig å vise på kamera. I senter så er lysdioden litt mer fri slik at man får en lyskilde utsråling i midten selvsagt. Det er ingen problem å ses i alle retninger fra avstand.

Blå oppdatering

 

Har testet min SpotLit med hvitt lys noen ganger i både regn, snø og lett kulde. Den er grei å ha for sikkerhet. Den gir et overraskende godt lys og fungerer greit som lys under en trasketur hjem en kveld. Det er ingen problem å se lyset fra lang avstand.

LED lys er moro og denne konstruksjonen var så interessant at jeg kjøpte en med blått lys også. Det blir som sagt en slags blå farge. Fargen er behagelig og konstruksjonen og dioden gir fra seg godt lys som kan ses fra lang avstand.

 

Rød oppdatering + filosofi

Har fått tak i en rød SpotLit også for de her representerer for meg litt av mine ønsker og filosofi for sikkerhet. Mye interessant med de her.

Lys er som sagt en ypperlig måte å identifisere og signalere med. For sikkerhet så er det å bli sett det viktigste og måten man fester den på kroppen avgjørende. Det er nok med en lyskilde.

Med farger så kan man identifisere, signalere og kommunisere. Lys kan brukes til avansert kommunikasjon. Lys som ikke er synlig for det menneskelige øyet brukes i høy grad. For oss som liker LED teknologi med synlig lys er det nettopp det å bli sett som gjør at vi liker teknologien.

Signalering med lys er avhengig av kraften og retning som lyset blir kastet.

Oppdatering

 

Synes at SpotLit er batteri vennlig, meget fornøyd. På bildet ser du litt mer om karabinkroken. Det er tagger på innsiden som kan hjelpe for feste kanskje. Fortell meg gjerne om du har info!

Det eneste som jeg finner er at enkelte kanter rundt kroken kan være litt skarpe men ikke noe problem. Bare en bagatell!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.07 | 14:01

Thank you very much, i agree Best Regards

...
10.07 | 12:35

My kommentar this sak is a good sak

...
02.06 | 15:01

Hi, thank you very much for question. During the last decade of Wenger history you find with or without patent stamp. Quality the same. BR Trond

...
02.06 | 02:19

Hello. I have just bought a blue viking Wenger knife. But took my attention does doesn't take the PATENT sign in the open botlle tool. Is that possible? Thanks

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE